Previous
Next

ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΥΓΡΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ για τη θρεψη της τριχας και για την ενισχυση της λαμψης 85g

Κωδικός: Care Intense Beauty 85g
1,23 €
με ΦΠΑ

ενισχύει τη λάμψη του μέσω της αυξημένης πρόσληψης Ω-3 και Ω-6 λιπαρών οξέων, βιταμίνης B, ψευδάργυρου, βιοτίνης και ιχνοστοιχείων

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 12.

Για την Royal Canin ισχύει ότι η διατροφή της γάτας πρέπει να εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όπως την ηλικία, τη φυσιολογία, τη φυλή, τον τρόπο ζωής και τα ατομικά χαρακτηριστικά. Από το τρίχωμα μπορεί κανείς να διακρίνει αμέσως, εάν μία γάτα είναι υγιής και εάν προσλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και βιταμίνες. Η υγρή τροφή Royal Canin Intense Beauty για όμορφο τρίχωμα βασίζεται στα ύψιστα πρότυπα ποιότητας της Royal Canin. Παράλληλα, η τροφή Royal Canin Intense Beauty λαμβάνει υπόψη της το βέλτιστο προφίλ θρεπτικών συστατικών, το οποίο προτιμούν ενστικτωδώς οι ενήλικες γάτες (άνω του 1 έτους).

Η τροφή για γάτες Royal Canin Intense Beauty για όμορφο τρίχωμα βοηθά τις ενήλικες γάτες (άνω του 1 έτους) με ευαίσθητο δέρμα:

  • Η ευρεία ποικιλία ειδικών θρεπτικών ουσιών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ένα όμορφο και λαμπερό τρίχωμα. Η τροφή Royal Canin Intense Beauty in Gravy θρέφει το τρίχωμα και ενισχύει τη λάμψη του μέσω της αυξημένης πρόσληψης Ω-3 και Ω-6 λιπαρών οξέων, βιταμίνης B, ψευδάργυρου, βιοτίνης και ιχνοστοιχείων.
  • Οι ενήλικες γάτες, ιδίως οι ευνουχισμένες και οι στειρωμένες, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο σχηματισμού ουρόλιθων. Η τροφή Royal Canin Intense Beauty με το Healthy Urinary System προάγει ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα μέσω της μειωμένης συγκέντρωσης μετάλλων, τα οποία ενδέχεται να σχηματίσουν ουρόλιθους.
  • Η υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα προάγει μία άριστη υγεία, ενώ το μέτριο ενεργειακό περιεχόμενο συμβάλλει στη διατήρηση του ιδανικού βάρους.
  • Το ειδικό βέλτιστο προφίλ θρεπτικών συστατικών των ενήλικων γατών οδηγεί σε μία ενστικτώδη και μακράς διαρκείας αποδοχή. Επειδή ακόμα και η καλύτερη τροφή είναι ανώφελη, εάν η γάτα δεν την καταναλώνει.
  • Η υγρή τροφή Royal Canin Intense Beauty αποτελείται από ζουμερά κομματάκια σε νόστιμη σάλτσα. Τα φακελάκια φρεσκάδας της μίας μερίδας διατηρούν την πλήρη γεύση της τροφής και προστατεύουν την υψηλή ποιότητα των θρεπτικών συστατικών της. Ωστόσο, ανοίγουν πολύ εύκολα.

Η υγρή τροφή Royal Canin προσφέρει μία ισορροπημένη, ολοκληρωμένη φροντίδα:

  • Απαραίτητα λιπαρά οξέα: παρέχουν πολύτιμη ενέργεια, υποστηρίζουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού και προάγουν ένα όμορφο τρίχωμα.
  • Ποικιλία βιταμινών: έχουν αντιοξειδωτική δράση, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το μεταβολισμό.
  • Μέταλλα: έχουν υποστηρικτική δράση στο μεταβολισμό, ενισχύουν την υγεία του δέρματος και διασφαλίζουν σταθερή ανάπτυξη των οστών.
  • Φυτικές ίνες: ευνοούν την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και της πέψης.
  • Πρωτεΐνες: εξασφαλίζουν βέλτιστη ανάπτυξη των οργάνων, των μυών και του συνδετικού ιστού.
  • Υψηλή πεπτικότητα: χάρη στην προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών, τουλάχιστον 90% πεπτικότητα πρωτεϊνών. Σύνθεση:
    κρέας και ζωικά υποπροϊόντα, ψάρι και υποπροϊόντα ψαριού, δημητριακά, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, έλαια και λιπαρά, φυτικά υποπροϊόντα, μέταλλα, ζάχαρη.

    Πρόσθετα:
    βιταμίνη D3 (95 IE/kg), σίδηρος (10 mg/kg), ιώδιο (0,34 mg/kg), χαλκός (2,7 mg/kg), μαγγάνιο (3 mg/kg), ψευδάργυρος (30 mg/kg).

    πρωτεΐνη 12.0 %
    ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 3.7 %
    ακατέργαστες ίνες 1.1 %
    ακατέργαστη τέφρα 1.3 %
    υγρασία 78.0 %
    ωμέγα-3 λιπαρά 0.18 %
    ωμέγα 6-λιπαρά 1.0 %
Care Intense Beauty 85g

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
0-1 Kg
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT