Εγγύηση και υποστήριξη των προϊόντων

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ - ΜΕΓΑΦΩΝΑ  - ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΉΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ (ΚΑΛΏΔΙΑ)
ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΠΕΦΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ
Όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Η elektronik.gr εγγυάται να προωθήσει προς επισκευή τις βλάβες οποιουδήποτε προϊόντος που προκλήθηκαν από ατέλειες στην κατασκευή ή στα υλικά τους και την αντικατάστασή του εάν κριθεί απαραίτητο από την αντιπροσωπεία του προϊόντος. 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα πουλήθηκαν με Τιμολόγιο, και είναι δεκτή η επιστροφή τους, θα πρέπει να κοπεί δελτίο επιστροφής με ένδειξη "προς επιστροφή". Απαραίτητη και πάλι είναι η συνοδεία ολόκληρης της συσκευασίας και των παρελκομένων. Πιστωτικό τιμολόγιο θα εκδίδεται μετά από τον σχολαστικό έλεγχο του προϊόντος από το τεχνικό μας τμήμα. Εάν το προϊόν προς επιστροφή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται με δική σας χρέωση. 

Εγγύηση συμβατότητος με λοιπές συσκευές δεν μπορεί να εγγυηθεί λόγω πολυπλοκότητας. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα προϊόντα μας είναι αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελεγχθούν από εμάς συμβατότητες με κάθε άλλη συσκευή. Μπορεί απλά να αναφερθεί η από εμπειρία μας συμβατότητα σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις και με επιφύλαξη.

Προσοχή! Κανένα εξωτερικό τροφοδοτικό συσκευής (ακόμα κι αν περιλαμβάνεται στην συκευασία αγοράς του) δεν καλύπτεται από εγγύηση!

* ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ. *

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν:
  • Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, κτύπημα, πτώση της συσκευής έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψης υγρών. και διαρροές οξέων των μπαταριών.
  • Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου, και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν.
  • Στις κεφαλές μικροφώνων, κεφαλές laser, κεφαλές πικάπ, στις λάμπες των φωτιστικών, εξαρτήματα ανταλλακτικών, όργανα μέτρησης, τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων, μπαταρίες παντός τύπου.
  • Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής μηχανήματος σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός της elektronik.gr, και οποιαδηποτε αναβαθμιση λογισμικου περαν απο του αρχικου, για κάθε περίπτωση που ο αριθμός κατασκευής της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
  • Inverters τετραγωνικού παλμού τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην σύνδεσή τους (αναφέρεται και στην κατηγορία INVERTERS) και κυκλώματα που συνδέθηκαν χωρίς φορτίο ενώ απαιτούν οπωσδήποτε φορτίο για να λειτουργήσουν.
  • Μεγάφωνα, πηνία που έχουν καταστραφεί από κακή χρήση (κακή χρήση εννοείται η υπεροδήγηση του ενισχυτή καθώς και η υπεροδήγηση των ηχείων).
  • Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των προς επισκευή μηχανημάτων, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μεταφορικές εταιρείες που κάνουν κατ' οίκον παράδοση στην έδρα μας.

Η εγγύηση δεν καλύπτει επίσης τις μπαταρίες που πιθανόν να περιέχονται στην συσκευασία.

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω κακής λειτουργίας, περιγράψτε ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, συμπληρώνοντας μια φορμα rma και συνοδέψτε οπωσδήποτε το αποδεικτικό αγοράς.
Η μεταφορά μηχανημάτων προς την εταιρία για service καθώς και η αποστολή επισκευασμένων συσκευών επιβαρύνει τον πελάτη.  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές αυστηρά εντός 10 εργάσιμων ημερών 14 ημερολογιακων,
(επιστροφη χρηματων με τα τραπεζικα εξοδα σε καθε περιπτωση του πελατη - SWIFT + εξοδα)
από την ημερομηνία παραλαβής και ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ν2251/94

επιστρέφονται εξαρτήματα, ανταλλακτικά και όργανα μέτρησης, προϊόντα που πουλήθηκαν με το μέτρο στο 50% της αξιας τους.
οποιο προιον χρειαζετε ελενχο τεχνικου , συνδεση και χρηση με αλλες συσκευες στο 50% της αξια του
 
Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν με άθικτη τη συσκευασία τους και συνοδευμένα με όλα τα παρεμφερή τους.
οποιαδηποτε ελειψη σε συσκευασια και παρελκομενα αφαιρει 50% της αξιας τους

 Είναι άκρως απαραίτητο το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος και η συμπληρωμένη φόρμα RMA
(υπαναχωριση)

 είναι άκρως απαραίτητα για την διαδικασία αυτή και χωρίς αυτά δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και
η επιστροφη δεν γινετε δεκτη.
Έντυπο RMA. Αίτηση αποστολής εξοπλισμού για έλεγχο, επισκευή ή αντικατάσταση.
(αιτιολογια βλαβης , αριθμο παραστατικου)
Χρησιμοποιήστε κεφαλαία για την συμπλήρωση του εντύπου. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Το κόστος των αποστολών προς εμάς και προς εσάς (σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος) επιβαρύνει τον πελάτη.

Στοιχεία για την επιστροφή εμπορευμάτων:

Για αγορές άνω των 50€ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα αγορας
(εκτος κυπρου, ακτοπλοικη μεταφορα)