Previous
Next

ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Κωδικός: CALCIUM
9,92 €
με ΦΠΑ

καταλληλο για την σωστη αναπτυξη και συντηρηση των οστων

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Calcium Multivitam, 30 δισκία

Το ασβέστιο και ο φώσφορος είναι στην αναλογία που απαιτείται για την οικοδόμηση του οστικού συστήματος και των δοντιών των εφήβων σκύλων και γατών και για την πρόληψη της ραχίτιδας και της οστεομαλακίας και για τη βελτίωση της λειτουργίας του νευρικού και μυϊκού συστήματος.
Το ασβέστιο εμπλέκεται στη ρύθμιση της ισορροπίας αλκαλικού οξέος και πυκνώνει τις κυτταρικές μεμβράνες και τα τριχοειδή τοιχώματα, ενεργώντας κατά του αντιφλεγμονώδους και επιταχύνοντας την πήξη του αίματος.

Οι απαιτήσεις σε ασβέστιο και φωσφόρο αυξάνονται κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Είναι επίσης καλό για την πρόληψη και τη θεραπεία της ραχίτιδας και της οστεομελίωσης σε σκύλους και γάτες.

Δεν παρατηρούνται αντενδείξεις.


Δοσολογία:


- 10 κιλά σωματικού βάρους - 1 δισκίο ημερησίως


- 5 κιλά σωματικού βάρους - 1/2 δισκίο ημερησίως

30τμχ / πακέτο

Συστατικά: Ασβέστιο 270 mg, Φώσφορος 170 mg, Ginseng 25 mg Βιταμίνη D3 75 UI, Βιταμίνη Α 1500 UIVitamin E 1,5 mg, ζύμη ζύμης 100 mg Ενδείξεις: Για την πρόληψη και τη θεραπεία ραχίτιδας και οστεομαλακίας σε σκύλους και γάτες. Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 1 Δισκίο 5 κιλών. μία φορά την ημέρα Δράση:

Το παρασκεύασμα είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ανάπτυξη σκύλων και γατών για τη συμπλήρωση των φυσιολογικών αναγκών του σώματος για ασβέστιο και φώσφορο. Το ασβέστιο και ο φώσφορος είναι στη φυσιολογική αναλογία που απαιτείται για την ανάπτυξη του οστικού συστήματος και των δοντιών των εμβρύων σε εφήβους σκύλους και γάτες. Αποτρέπει τη ραχίτιδα και την οστεομαλακία. Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος. Το ασβέστιο εμπλέκεται στη ρύθμιση της ισορροπίας αλκαλικού οξέος. Συσφίγγει τις κυτταρικές μεμβράνες και τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων και έτσι δρα ως αντιφλεγμονώδες. Επιταχύνει την πήξη του αίματος, ενεργοποιεί το δικτυο-ενδοθηλιακό σύστημα. Η βιταμίνη D3 ρυθμίζει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου στο πεπτικό σύστημα και διευκολύνει την εναπόθεσή τους στα οστά και τα δόντια. Η βιταμίνη Α βοηθά στην οικοδόμηση του επιθηλίου του δέρματος και των βλεννογόνων και αυξάνει την αντοχή τους στην παθογόνο δράση μικροοργανισμών. Αυξάνει την οπτική οξύτητα. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από εκφυλιστικές διεργασίες στους μύες και αποτρέπει έναν αριθμό ορμονών, βιταμινών και ενζύμων από την οξείδωση. Το Ginseng είναι ένα ισχυρό ανοσοδιεγερτικό.

CALCIUM