Previous
Next

ΒΟΥΡΤΣΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΑΤΑΣ 3 ΣΕ ΕΝΑ

Κωδικός: GROOM GLIDER
4,34 €
με ΦΠΑ

Για την περιποιηση της γατας σας

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Επειδή γνωρίζουμε πόσο επώδυνη μπορεί να αποδειχθεί η περιποίηση του σκύλου ή της γάτας σας με μεταλλικά εργαλεία, σας παρουσιάζουμε το Silicone PetBrush. Πρόκειται για μια βούρτσα από σιλικόνη που ξεμπερδεύει ανώδυνα τους κόμπους, χτενίζει το τρίχωμα και λειτουργεί και ως σφουγγάρι μπάνιου για το κατοικίδιό σας.

Ξεχάστε τις τρίχες που βρίσκατε παντού, στα αγαπημένα σας ρούχα και έπιπλα! Το μυστικό βρίσκεται στα μακριά και εύκαμπτα σιλικονένια δόντια της βούρτσας, τα οποία φέρονται με ευγένεια στο τρίχωμα του ζώου και το καθαρίζουν εις βάθος, χωρίς πόνο ή/ και τραυματισμούς.

  • Τρία (3) σε ένα (1): Σταματήστε να ξοδεύετε μια περιουσία στα ινστιτούτα περιποίησης κατοικίδιων, αποκτώντας το Silicone PetBrush! Η βούρτσα από σιλικόνη ξεμπερδεύει ανώδυνα τους κόμπους, χτενίζει τη γούνα και λειτουργεί και ως σφουγγάρι μπάνιου για το κατοικίδιό σας. Επιπλέον, αφαιρεί το νεκρό τρίχωμα και πιτυρίδα.
  • Κατάλληλο για σκύλους και γάτες: Ενώ τα περισσότερα εργαλεία περιποίησης είναι κατάλληλα μόνο για σκύλους ή μόνο για γάτες, το συγκεκριμένο είναι κατάλληλο και για τα δύο (2) κατοικίδια, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τον τύπο τριχώματος, την ηλικία ή τη ράτσα τους.
  • Σφουγγάρι μπάνιου: Aφού ξεμπερδέψετε τους κόμπους και χτενίσετε το κατοικίδιο, αναποδογυρίζετε τη βούρτσα και προσθέτετε σαμπουάν στις κυψελωτές κορυφογραμμές της. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε μπάνιο και παράλληλα, ένα απαλό μασάζ που θα λατρέψει!  
  • Βελτιώνει τη ροή του αίματος: Παράλληλα με τον καθαρισμό εις βάθος, τα σιλικονένια δόντια της βούρτσας προσφέρουν ένα απαλό μασάζ στο κατοικίδιό σας. Αυτό, αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του σε ολόκληρο το σώμα, εξασφαλίζοντας υγεία και ευεξία. Επιπλέον, προωθεί την έκκριση φυσικών ελαίων, τα οποία ενισχύουν τη λάμψη του τριχώματος.
  • Ανώδυνο: Σε αντίθεση με τα μεταλλικά εργαλεία περιποίησης που τραυματίζουν το ζώο, το Silicone PetBrush το περιποιείται ανώδυνα, χωρίς κλάματα και ουρλιαχτά. Ακόμα και τα κατοικίδια που είναι λιγότερο ανεκτικά στον καλλωπισμό, το προτιμούν από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο.
GROOM GLIDER