Previous
Next

ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΕ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΩΣ 2 ΜΗΝΩΝ μεγαλοσωμων φυλων 4kg

Κωδικός: SHN Maxi Starter 4kg
28,21 €
19,75 €
με ΦΠΑ

Τροφή για τη μητέρα κατά τη διάρκεια της κύησης ή της γαλουχίας ή για κουτάβια έως 2 μηνών

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Οι μητέρες έχουν ανάγκη, κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, από μία ξηρά τροφή η οποία να μπορεί να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους σε αυτές τις φάσεις. Την ίδια ανάγκη έχουν και τα κουτάβια. Από την 4η εβδομάδα της ζωής τους και μετά χρειάζονται επιπλέον τροφή η οποία να εξασφαλίζει την υγιή τους ανάπτυξη. Η τροφή Maxi Starter της Royal Canin με συνδυασμό θρεπτικών στοιχείων Start Complex καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες της μητέρας και του κουταβιού μεγαλόσωμων φυλών.

Royal Canin Maxi Starter:

  • Τροφή σκύλου συγκεκριμένης πυκνότητας και περιεκτικότητας σε μεταβολίσιμη ενέργεια, αντίστοιχη των ιδιαίτερων αναγκών
  • Για τις μητέρες κατά την περίοδο κύησης και της γαλουχίας
  • Για κουτάβια κατά την προσαρμογή από το μητρικό γάλα σε στερεή τροφή, από την 4η εβδομάδα και μετά

Τις 3-4 τελευταίες εβδομάδες της κυήσεως τα έμβρυα παίρνουν βάρος και αυξάνονται σε μέγεθος με αποτέλεσμα η μητέρα να χρειάζεται μεγαλύτερες ποσότητες τροφής. Είναι προτιμότερο η μητέρα να τρώει περισσότερες φορές την ημέρα, αλλά μικρότερα γεύματα για να μην ξεπεράσει την προτεινόμενη ποσότητα τροφής σε ημερήσια βάση.
Κατά τη διάρκεια της γαλουχίας η μητέρα χρειάζεται, εξαιτίας της παραγωγής γάλακτος, άφθονο νερό και την αντίστοιχη ποσότητα μεταβολίσιμης ενέργειας, η άφθονη πρόσληψη της οποίας εμποδίζει την υπερβολική απώλεια βάρους. Σε αυτή την φάση οι ανάγκες της μητέρας για μεταβολίσιμη ενέργεια διπλασιάζονται, ή ακόμα και τριπλασιάζονται ανάλογα και με το μέγεθος των κουταβιών. Είναι επομένως αναγκαία μία τροφή, συγκεκριμένης πυκνότητας και περιεκτικότητας σε μεταβολίσιμη ενέργεια, η οποία να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες αυτές ανάγκες.
Από την 4η εβδομάδα της ζωής του και μετά μπορεί το κουτάβι να αρχίσει να τρώει ημίσκληρες τροφές. Σε αυτήν την φάση αρχίζουν πλέον τα κουτάβια τον απογαλακτισμό και αποζητούν όλο και πιο στέρεες τροφές. Ταυτόχρονα οι ενεργειακές ανάγκες της μητέρας μειώνονται με αποτέλεσμα να μπορεί να μειωθεί επίσης και η ποσότητα της τροφής που καταναλώνει.

Η τροφή Maxi Starter της Royal Canin είναι κατάλληλη για μεγαλόσωμους σκύλους, 26 - 44 kg. Η Royal Canin ανέπτυξε σε συνεργασία με εκτροφείς σκύλων ένα διατροφικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για να καλύψει τις ανάγκες της μητέρας και των κουταβιών κατά τη διάρκεια των 5 πρώτων κύκλων ζωής: κύηση, γέννα, γαλουχία, απογαλακτισμός και η πρώτη φάση ανάπτυξης των κουταβιών ως τον 2ο μήνα της ζωής τους. Το σύμπλεγμα θρεπτικών στοιχείων Start Complex περιέχει πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, οι οποίες διευκολύνουν τη διαδικασία πέψης. Επιπλέον, ενισχύουν τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού.

Σύνθεση:
ρύζι, πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), ζωικό λίπος, φυτικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος*, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), καλαμπόκι, πολτός σακχαρότευτλων, μέταλλα, έλαιο σόγια, λιγνοκυτταρίνη, ιχθυέλαιο, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, ψύλλιο (σπόροι και φλοιός), υδρόλυμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), βουτυρικό οξύ, εκχύλισμα μαγιάς (πηγή β-γλυκάνων), άλευρο καλέντουλας (πηγή λουτεΐνης).
* L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες πρωτεΐνες με πολύ υψηλό ποσοστό αφομοίωσηςt.

Πρόσθετα:
Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
βιταμίνη A (19.000 IE/kg), βιταμίνη D3 (1.200 IE/kg), E1 [σίδηρος] (42 mg/kg), E2 [ιώδιο] (4,2 mg/kg), E4 [χαλκός] (13 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (55 mg/kg], E6 [ψευδάργυρος] (134 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,07 mg/kg).
Τεχνολογικά πρόσθετα:
κλινοπτιλόλιθος ιζηματικής προέλευσης (10 g/kg).

Συνητηρητικά:
αντιοξειδωτικά.


Αναλυτικά συστατικά

πρωτεΐνη 30.0 %
ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 22.0 %
ακατέργαστες ίνες 1.9 %
ακατέργαστη τέφρα 7.9 %
SHN Maxi Starter 4kg

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
SENSITIVE
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ - LARGE BREED
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT