Previous
Next

ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΕ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΩΣ 2 ΜΗΝΩΝ μικροσωμων φυλων 3kg

Κωδικός: SHN MINI STARTER 3kg
23,25 €
16,28 €
με ΦΠΑ

Τροφή για τη μητέρα κατά τη διάρκεια της κύησης ή της γαλουχίας και για κουτάβια έως 2 μηνών.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Οι μητέρες έχουν ανάγκη, κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, από μία ξηρά τροφή, η οποία θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους σε αυτές τις φάσεις. Τις 3-4 τελευταίες εβδομάδες της κυήσεως τα έμβρυα παίρνουν βάρος και αυξάνονται σε μέγεθος με αποτέλεσμα η μητέρα να χρειάζεται μεγαλύτερες ποσότητες τροφής. Επομένως, πρέπει να διπλασιάζεται ή και να τριπλασιάζεται η ποσότητα της τροφής της.

Η Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog έχει αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα και περιλαμβάνει το ειδικό Start Complex: μια ιδιαίτερη σύνθεση από θρεπτικές ουσίες, που βρίσκονται και στο μητρικό γάλα. Ειδικά πρόσθετα υποστηρίζουν επίσης από την αρχή την πεπτικότητα, το ανοσοποιητικό σύστημα και τις φυσικές άμυνες των κουταβιών.

Όταν φτάσει η ώρα του απογαλακτισμού, η Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog διευκολύνει την εξοικείωση με τις στέρεες τροφές. Μπορείτε να μουσκεύετε τις μικρές, νόστιμες κροκέτες για να μαλακώσουν. Με αυτό τον τρόπο, μετατρέπονται σε έναν νόστιμο χυλό που διευκολύνει την πρόσληψη της τροφής. Η Royal Canin ανέπτυξε μια μοναδική διατροφική λύση, αποκλειστικά για να καλύπτει τις ανάγκες της μητέρας και των κουταβιών κατά τη διάρκεια των 5 πρώτων κύκλων ζωής: κύηση, γέννα, γαλουχία, απογαλακτισμός και το πρώτο στάδιο ανάπτυξης των κουταβιών ως τον 2ο μήνα της ζωής τους.

Σύνθεση:
πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), ρύζι, ζωικό λίπος, φυτικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος*, καλαμπόκι, πολτός σακχαρότευτλων, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), μέταλλα, ιχθυέλαιο, έλαιο σόγιας, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, υδρύλυμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης και β-γλυκάνης), βουτυρικό οξύ, εκχύλισμα μαγιάς (πηγή β-γλυκανών), σκόνη καλέντουλας (πηγή λουτεΐνης).
* L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες πρωτεΐνες με υψηλή βιολογική αξία.

Πρόσθετα:
Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
βιταμίνη A (19.000 IE/kg), βιταμίνη D3 (1.200 IE/kg), E1 [σίδηρος] (40 mg/kg), E2 [ιώδιο] (4 mg/kg), E4 [χαλκός] (12 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (52 mg/kg), E6 [ψευδάργυρος] (133 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,07 mg/kg).
Tεχνολογικά πρόσθετα:
κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης (10 g/kg).
Συντηρητικά:
αντιοξειδωτικά.


Αναλυτικά συστατικά

πρωτεΐνη 30.0 %
ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 22.0 %
ακατέργαστες ίνες 1.3 %
ακατέργαστη τέφρα 8.0 %
SHN MINI STARTER 3kg

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
SENSITIVE
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ - MINI
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT