Previous
Next

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ πολυ μικροσωμων φυλων1,5kg

Κωδικός: SHN Xsmall Adult 1,5kg
9,92 €
6,94 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους πολυ μικροσωμων φυλων- Πάνω απο 12 μηνών

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Τα δόντια των μικρόσωμων σκύλων είναι στριμωγμένα το ένα δίπλα στο άλλο, με αποτέλεσμα βακτήρια και υπολείμματα τροφής να μπορούν με ευκολία να συγκεντρωθούν ανάμεσα τους και να οδηγήσουν στη δημιουργία οδοντικής πέτρας. Επιπλέον οι πολύ μικρόσωμοι σκύλοι έχουν ανάγκη από μία εύπεπτη τροφή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Η ξηρά τροφή X-Small Adult της Royal Canin χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση και τις πολύ γευστικές κροκέτες θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και ιδιότροπους σκύλους.

Οι συχνές αλλαγές της τροφής των μικρόσωμων σκύλων μπορούν να οδηγήσουν σε στομαχικές ευαισθησίες και αντιδράσεις, με αποτέλεσμα υδαρή κόπρανα, δυσκοιλιότητα ή εντερικά αέρια. Προκειμένου να αποφευχθούν αυτές οι περιπτώσεις ο σκύλος έχει ανάγκη από μία εύπεπτη τροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες.

Οι πολύ μικρόσωμοι σκύλοι, κάτω των 4 κιλών, αντιμετωπίζουν επίσης συχνά δερματικές ευαισθησίες, οι οποίες πολλές φορές είναι αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος σε αλλεργιογόνες ουσίες και στη γύρη. Ο ρόλος φραγμού του δέρματος πρέπει μέσω της διατροφής να ενισχύεται για να μπορεί ο οργανισμός να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ευαισθησίες αυτές. Μία τροφή με τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, πλούσια σε λιπαρά όξέα EPA/DHA, συμβάλλει θετικά στην προστασία του δέρματος και του τριχώματος.

Η τροφή X-Small Adult της Royal Canin αναπτύχθηκε προκειμένου να καλύψει αυτές ακριβώς τις ανάγκες των πολύ μικρόσωμων σκύλων (έως 4 κιλά) από τον 10ο μήνα και μετά:

  • Στοματική και οδοντική υγιεινή: το τριφωσφορικό νάτριο δεσμεύει το ασβέστιο του σάλιου με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η δημιουργία οδοντικής πέτρας
  • Προστασία δέρματος και τριχώματος: Βιταμίνες και αμινοξέα ενισχύουν το ρόλο φραγμού του δέρματος και καταπολεμούν τα βακτήρια. Βιταμίνη Α, ιχθυέλαιο, βιοτίνη, λινολεϊκό οξύ και ψευδάργυρος χαρίζουν γυαλάδα στο τρίχωμα και βοηθούν στην ελάττωση της πιτυρίδας
  • Υποστήριξη ουροποιητικού συστήματος: ο αποκλειστικός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών βοηθάει στην καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος των πολύ μικρών σκύλων
  • Ευρεία αποδοχή: προσεκτικά διαλεγμένες θρεπτικές ουσίες και προστασία αρώματος που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο διατροφικά ιδιότροπους σκύλους. Το μέγεθος, το σχήμα και η υφή της κροκέτας διευκολύνουν την λήψη της τροφής
  • Διατήρηση του ιδανικού βάρους: η L-καρνιτίνη ενεργοποιεί τον μεταβολισμό αυξάνοντας τις καύσεις και συμβάλλει έτσι ενεργά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους Σύνθεση:
    ρύζι, πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), καλαμπόκι, ζωικό λίπος, κτηνάλευρο αραβοσίτου, γλουτένη αραβοσίτου, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), φυτικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος*, ίνες κιχώριου, μέταλλα, έλαιο σόγιας, ιχθυέλαιο, ψύλλιο (σπόροι και φλοιός 1%), μαγιά και τα μέρη της, φρουκτοολιγοσακχαρίτες.
    * L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες πρωτεΐνες με υψηλή βιολογική αξία.

    Πρόσθετα:
    Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
    βιταμίνη A (22.000 IE/kg), βιταμίνη D3 (1.000 IE/kg), E1 [σίδηρος] (44 mg/kg), E2 [ιώδιο] (54.5 mg/kg), E4 [χαλκός] (14 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (58 mg/kg), E6 [ψευδάργυρος] (142 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,05 mg/kg).

    Συντηρητικά, αντιοξειδωτικά.

    πρωτεΐνη 24.0 %
    ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 18.0 %
    ακατέργαστες ίνες 1.7 %
    ακατέργαστη τέφρα 5.9 %
    DHA λιπαρό οξύ 2.5 g/kg
SHN Xsmall Adult 1,5kg

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
NORMAL
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ - MINI
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT