Previous
Next

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΡΑΤΣΑΣ German Shepherd 3kg

Κωδικός: German Shepherd Adult 3kg
21,60 €
15,12 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους φυλής German Shepherd
- Πάνω απο 12 μηνών.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ο Γερμανικός Ποιμενικός, ή αλλιώς λυκόσκυλο, είναι ένας αριστοκρατικός σκύλος με αξεπέραστη προσωπικότητα και μοναδικό χαρακτήρα. Δυνατός και μυώδης, με ανοικτό θώρακα, δυναμικές κινήσεις και εξαιρετικό χαρακτήρα. Τα χαρακτηριστικά αυτά κάνουν τον Γερμανικό Ποιμενικό ένα σκύλο για πολλές χρήσεις: οδηγός, διασώστης, βοηθός της αστυνομίας, ή φύλακας.

Σε όλους αυτούς τους ρόλους οι φυσικοί μηχανισμοί άμυνας και το ανοσοποιητικό σύστημα καταπονούνται ιδιαίτερα. Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι μία από τις φυλές σκύλων με χαμηλή συγκέντρωση ανοσοσφαιρίνης Α, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση καρδιακών εμφραγμάτων.

Ο Γερμανικός Ποιμενικός έχει πολύ ευαίσθητο στομάχι και επομένως η διατροφή του πρέπει να αποτελείται από εύπεπτες ουσίες, προκειμένου να βελτιστοποιείται η πεπτική διαδικασία και η λήψη τροφής.

Η ξηρά τροφή Royal Canin Adult German Shepherd έχει σχεδιαστεί ειδικά για ενήλικους Γερμανικούς Ποιμενικούς άνω των 15 μηνών, προκειμένου να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες τους:

  • Καλή λειτουργία της πέψης: η τροφή συμβάλλει στην καλή εντερική λειτουργία χάρη στα ακόλουθα συστατικά: ρύζι, η μοναδική πηγή φυτικών υδατανθράκων, εύπεπτες πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας (> 90%) και έλαιο καρύδας. Ποικιλία ειδικών ινών για περιορισμό της διαδικασίας της ζύμωσης στο έντερο και ταυτόχρονη εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας
  • Ενδυνάμωση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών και καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες: το σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών συνεισφέρει στην ενδυνάμωση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών και καταπολεμά την κυτταρική γήρανση. Οι ολιγοσακχαρίτες μαννάνης ενεργοποιούν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, αυξάνοντας τον αριθμό αντισωμάτων
  • Προστασία του δέρματος και ωραίο τρίχωμα: το μοναδικό σύμπλεγμα από βιταμίνες και αμινοξέα ενδυναμώνει το φραγμό του δέρματος και διατηρεί την ομορφιά του τριχώματος
  • Προστασία των αρθρώσεων: ο συνδυασμός χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης λειτουργεί συμπληρωματικά στη φυσική προστασία των αρθρώσεων, καθυστερώντας την εκδήλωση αρθρίτιδας, ενώ τα λιπαρά οξέα Ω3 (EPA & DHA) καταπολεμούν την εκδήλωση φλεγμονών και οξειδώσεων Σύνθεση:
    ρύζι, πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), ζωικό λίπος, προϊόν απομόνωσης φυτικής πρωτεΐνης*, αραβοσιτάλευρο, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), λιγνοκυτταρίνη, μέταλλα, πολτός σακχαρότευτλων, σογιέλαιο, ιχθυέλαιο, έλαιο καρύδας, υδρόλυμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), υδρόλυμα από οστρακοειδή [πηγή γλυκοζαμίνης], καλέντουλα σε σκόνη [πηγή λουτεΐνης], υδρόλυμα από χόνδρους [πηγή χονδροϊτίνης].
    * L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας.

    Πρόσθετα:
    Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
    βιταμίνη A (28.500 IE/kg), βιταμίνη D3 (800 IE/kg), E1 [σίδηρος] (51 mg/kg), E2 [ιώδιο] (5,1 mg/kg), E4 [χαλκός] (15 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (66 mg/kg), E6 [ψευδάργυρος] (145 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,11 mg/kg).
    Τεχνολογικά πρόσθετα:
    κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: (10 g/kg).
    Αισθητήρια πρόσθετα:
    εκχύλισμα τσαγιού [πηγή πολυφαινολών] (150 mg/kg). Περιέχει συντηρητικά και αντιοξειδωτικά.

    Αναλυτικά συστατικά

    πρωτεΐνη 24.0 %
    ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 19.0 %
    ακατέργαστες ίνες 4.0 %
    ακατέργαστη τέφρα 6.5 %
    DHA λιπαρό οξύ 4.0 g/kg
German Shepherd Adult 3kg

Χαρακτηριστικά

ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ
GERMAN SHEPHERD
ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
NORMAL
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ - LARGE BREED
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT