Previous
Next

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΡΑΤΣΑΣ Dachshund adult 1,5kg

Κωδικός: Dachshund adult
12,92 €
9,04 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους φυλής Dachshund- Πάνω απο 12 μηνών

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Το Ντάξχουντ, γνωστό και ως Τέκελ ή Λουκάνικο, είναι ένας θαρραλέος σκύλος και άριστος κυνηγός. Το Ντάξχουντ είναι ένας πολύ δημοφιλής σκύλος και στις πέντε Ηπείρους χάρη στο χαρακτηριστικό σχήμα του με τα κοντά και στραβά πόδια. Ο συγκεκριμένος σωματότυπος θεωρείται προνομιακός στο κυνήγι, καθώς επιτρέπει στο σκύλο να κυνηγά λαγούς και ασβούς, μπαίνοντας ακόμη και μέσα στη φωλιά τους. Ταυτόχρονα, όμως αυτός ο σωματότυπος επιβαρύνει τις αρθρώσεις των Ντάξχουντ.

Τα Ντάξχουντ έχουν ένα από τα υψηλότερα προσδόκιμα ζωής ανάμεσα στους σκύλους. Η ήρεμη ζωή ενός Ντάξχουντ όμως μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη οξειδωτικού στρες και κατά συνέπεια σε γήρανση των κυττάρων. Είναι πολύ σημαντικό μέσω της διατροφής να περιορίζονται οι συνέπειες του οξειδωτικού στρες και να διασφαλίζεται η κανονική λειτουργία της πέψης.

Το Ντάξχουντ έχει μία φυσική ροπή προς την παχυσαρκία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε επιβάρυνση της ευαίσθητης σπονδυλικής στήλης, έχοντας ως επακόλουθο πιο σοβαρές συνέπειες.

Η ξηρά τροφή Royal Canin Dachshund Adult απευθύνεται συγκεκριμένα σε ενήλικους σκύλους Ντάξχουντ, ηλικίας 10 μηνών και άνω:

  • Προστασία των αρθρώσεων: χάρη στην περιεκτικότητα σε χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη και την υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα ω3 (EPA & DHA) ενδυναμώνονται οι αρθρώσεις και προστατεύονται οι οστικοί χόνδροι
  • Διατήρηση της μυϊκής έντασης και του ιδανικού βάρους: η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και η μεγάλη αφομοίωση συζευγμένου λινολεϊκού οξέως (CLA) και L-καρνιτίνης κινητοποιούν το σωματικό λίπος
  • Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης: το σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών (βιταμίνες E και C, καθώς και πολυφαινόλες) προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και εγγυάται υψηλή ποιότητα ζωής, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία
  • Μείωση της οσμής των κοπράνων και υγιής χώνεψη: τα εύπεπτα συστατικά στοιχεία, σε συνδυασμό με τους φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS), διευκολύνουν τη διαδικασία της πέψης
  • Υγιεινή στόματος και δοντιών: το σχήμα και η υφή της κροκέτας έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες ενός Ντάξχουντ. Κατά τη μάσηση, τα δόντια τρίβονται στις κροκέτες και έτσι αυτομάτως καθαρίζονται, περιορίζοντας το σχηματισμό οδοντικής πέτρας Σύνθεση:
    ρύζι, πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), προϊόν απομόνωσης φυτικής πρωτεΐνης*, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), ζωικό λίπος, λιγνοκυτταρίνη, πολτός σακχαρότευτλων, ιχθυέλαιο, σογιέλαιο, μέταλλα, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, έλαιο βοράγου, καλέντουλα σε σκόνη [πηγή λουτεΐνης], υδρόλυμα από οστρακοειδή [πηγή γλυκοζαμίνης], υδρόλυμα από χόνδρους [πηγή χονδροϊτίνης].
    * L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας.

    Πρόσθετα:
    Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
    βιταμίνη A (31.500 IE/kg), βιταμίνη D3 (800 IE/kg), E1 [σίδηρος] (35 mg/kg), E2 [ιώδιο] (3,6 mg/kg), E4 [χαλκός] (11 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (46 mg/kg], E6 [ψευδάργυρος] (139 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,7 mg/kg).
    Τεχνολογικά πρόσθετα:
    κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: (10 g/kg).
    Αισθητήρια πρόσθετα:
    εκχύλισμα τσαγιού [πηγή πολυφαινολών] (150 mg/kg). Περιέχει συντηρητικά και αντιοξειδωτικά.

    Αναλυτικά συστατικά

    πρωτεΐνη 28.0 %
    ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 14.0 %
    ακατέργαστες ίνες 2.9 %
    ακατέργαστη τέφρα 6.4 %
    ασβέστιο 8.0 %
    φώσφορος 6.6 %
Dachshund adult

Χαρακτηριστικά

ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ
DACHSHUND
ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
NORMAL
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ - MINI
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT