Previous
Next

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΡΑΤΣΑΣ Dachshund 1,5kg

Κωδικός: Dachshund Puppy
15,40 €
13,86 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για κουταβια φυλής Dachshund- Εως 12 μηνών.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Τα κουτάβια Ντάτσχουντ στη σύντομη, έντονη φάση της ανάπτυξής τους έχουν ανάγκη από μια τροφή ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Η ξηρά τροφή πρέπει να παρέχει στα νεαρά κουτάβια επαρκή ενέργεια και πρωτεΐνες, ώστε να υποστηρίζει την αρμονική ανάπτυξη των οστών. Η ανάπτυξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος μέσω ενός αντιοξειδωτικού συμπλέγματος υποστηρίζει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Ο Ντάτσχουντ, γνωστός επίσης και ως Τεκέλ ή Λουκάνικο, είναι ένας θαρραλέος σκύλος και καταπληκτικός κυνηγός. Ο Τεκέλ είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο χάρη στη χαρακτηριστική του σιλουέτα με τα κοντά, στραβά του πόδια ("χονδροδυστροφικός τύπος"). Ο συγκεκριμένος σωματότυπος θεωρούνταν πάντα ως πλεονέκτημα στο κυνήγι, μιας και βοηθάει το σκύλο να κυνηγάει λαγούς και ασβούδες. Ταυτόχρονα όμως αυτός ο σωματότυπος επιβαρύνει τις αρθρώσεις.

Ο Τεκέλ έχει ένα από τα υψηλότερα προσδόκιμα ζωής ανάμεσα στους σκύλους, η ήρεμη ζωή του ωστόσο μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη οξειδωτικού στρες και κατά συνέπεια σε γήρανση των κυττάρων. Είναι πολύ σημαντικό μέσω της διατροφής να περιορίζονται οι συνέπειες του οξειδωτικού στρες και να διασφαλίζεται η κανονική λειτουργία της διαδικασίας της πέψης.

Η ξηρά τροφή Royal Canin Breed Dachshund Puppy είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες ενός κουταβιού της συγκεκριμένης φυλής μέχρι 10 μηνών:

  • Προστασία & ανάπτυξη των αρθρώσεων: η τροφή Royal Canin Breed Dachshund συμβάλλει χάρη στη συνδυαστική δράση της χονδροϊτίνης και της γλυκοζαμίνης, καθώς και στην υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα EPA/DHA, στην ανάπτυξη και την προστασία των αρθρώσεων των κοντών ποδιών και στην ιδανική φροντίδα του χόνδρου, το ασβέστιο και ο φώσφορος υποστηρίζουν την αρμονική ανάπτυξη των οστών
  • Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος: ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα (ταυρίνη, λουτεΐνη, βιταμίνη E και C) βοηθούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, τα πολύτιμα λιπαρά οξέα προστατεύουν το βλεννογόνο του εντέρου
  • Για μείωση της μυρωδιάς των κοπράνων & υγιής πέψη: πολύ εύπεπτα θρεπτικά συστατικά και η ενσωμάτων των FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες) υποστηρίζουν την υγεία της πέψης
  • Στοματική-Οδοντική-Υγιεινή: το προσαρμοσμένο σχήμα και η υφή της κροκέτας εξασφαλίζουν το μηχανικό καθαρισμό των δοντιών, οι χηλικοί παράγοντες ασβεστίου μειώνουν σημαντικά το σχηματισμό οδοντικής πέτρας στην επιφάνεια των δοντιών Σύνθεση:
    πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), ρύζι, καλαμπόκι, φυτικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος*, ζωικό λίπος, πολτός σακχαρότευτλων, ζωικές πρωτεΐνες (υδρολυμένες), έλαιο σόγιας, ιθχυέλαιο, μέταλλα, φρουκτοολιγοσακχαρίτες (0,34 %), υδρόλυμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), εκχύλισμα μαγιάς (πηγή β-γλυκάνων), άλευρο καλέντουλας (πηγή λουτεΐνης), υδρόλυμα οστρακόδερμων (πηγή γλυκοζαμίνης), υδρόλυμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης).
    *L.I.P.: εκλεκτές, εύπεπτες πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας.

    Πρόσθετα:
    Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
    βιταμίνη A (27.000 IE/kg), βιταμίνη D3 (700 IE/kg), ωE (550 mg/kg), E1 [σίδηρος] (40 mg/kg), E2 [ιώδιο] (4 mg/kg), E4 [χαλκός] (12 mg/kg), E5 [μαγγάνιο] (52 mg/kg), E6 [ψευδάργυρος] (110 mg/kg), E8 [σελήνιο] (0,09 mg/kg) Τεχνολογικά πρόσθετα:
    κλινοπτιλόλιθος ιζηματικής προέλευσης: (10 g/kg).
    Οργανοληπτικά πρόσθετα: εκχύλισμα γιούκα: (125 mg/kg).
    περιέχει συντηρητικά και αντιοξειδωτικά.


    Αναλυτικά συστατικά

    πρωτεΐνη 30.0 %
    ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 16.0 %
    ακατέργαστες ίνες 1.5 %
    ακατέργαστη τέφρα 7.6 %
    ασβέστιο 1.26 %
    φώσφορος 1.0 %
Dachshund Puppy

Χαρακτηριστικά

ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ
DACHSHUND
ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
ENERGY
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ - MINI
ΗΛΙΚΙΑ
PUPPY