Previous
Next

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΡΑΤΣΑΣ Bulldog 3kg

Κωδικός: BULLDOG ADULT 3KG
20,98 €
14,68 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους φυλής Bulldog - Πάνω απο 12 μηνών.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το Μπουλντόγκ είναι ένας ήσυχος, ήρεμος σκύλος κατάλληλος για οικογένειες ή συντροφιά με μια «χρυσή» καρδιά. Εξαιτίας του βραχυκέφαλου κρανίου του, με το μικρό πρόσωπο και το προτεταμένο σαγόνι, οι αναπνευστικές οδοί του Μπουλντόγκ είναι αρκετά μικρές.

Αυτό συχνά οδηγεί σε αναπνευστικά προβλήματα και μεταξύ άλλων μπορεί να επηρεάσει και τη λειτουργία της πέψης.

Ο σωματότυπος του Μπουλντόγκ δυσχεραίνει επίσης και τη λήψη τροφής, και γι' αυτό το λόγο χρειάζονται κροκέτες ειδικού σχήματος και υφής, τις οποίες να μπορεί εύκολα να πιάσει και οι οποίες να ενθαρρύνουν τη μάσηση. Το δέρμα του Μπουλντόγκ έχει πάρα πολλές πτυχώσεις, ανάμεσα στις οποίες μπορεί να παρατηρηθεί συγκέντρωση υγρασίας και ζέστης, με πιθανή συνέπεια διάφορα προβλήματα με το δέρμα και το τρίχωμα. Εξαιτίας του χαρακτηριστικού σωματότυπού του, το Μπουλντόγκ έχει ευαίσθητες αρθρώσεις, οι οποίες χρίζουν ιδιαίτερης φροντίδας και περιποίησης.

Η ξηρά τροφή Royal Canin Bulldog Adult έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες ενήλικων Μπουλντόγκ άνω των 12 μηνών:

Συμβάλλει στη μείωση των εντερικών ζυμώσεων που μπορεί να προκαλούν πεπτικές διαταραχές, μετεωρισμό και άσχημη οσμή των κοπράνων.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΡΟΚΕΤΑ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΙΑΓΟΝΑ

Μια κροκέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει τη σύλληψη της τροφής από το Bulldog αλλά και να ενθαρρύνει τη μάσηση.


ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ

Βοηθά στην υποστήριξη του ρόλου "φραγμού" του δέρματος (αποκλειστικό σύμπλεγμα) και στη διατήρηση της υγείας του δέρματος (EPA-DHA).


ΥΓΕΙΑ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών αρθρώσεων και οστών και στη διατήρηση του ιδανικού βάρους. Ενισχυμένη με EPA και DHA.

ρύζι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ζωικά λίπη, απομονωμένη φυτική πρωτεΐνη*, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, αφυδατωμένη πρωτεΐνη χοιρινού, πούλπα σακχαροτεύτλων, μεταλλικά άλατα, φυτικές ίνες, ιχθυέλαιο, έλαιο σόγιας, εκχύλισμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), υδρολυμένα οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης), εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης), εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και σταφυλιών (πλούσια σε πολυφαινόλες)

BULLDOG ADULT 3KG

Χαρακτηριστικά

ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ
BULLDOG
ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
NORMAL
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
1,1 - 4 Kg
ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΥ
ΜΕΣΑΙΟ - MEDIUM
ΗΛΙΚΙΑ
ADULT