Previous
Next

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΙΣΤΡΑ ΣΚΥΛΟΥ ΓΑΤΑΣ 6 ΓΕΥΜΑΤΩΝ

Κωδικός: Timed Feeder
39,90 €
με ΦΠΑ

Smart Timed Auto Cat Food Dispenser

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Χρονομέτρηση και ποσοτικοποίηση: Η αυτόματη τροφοδοσία κατοικίδιων ζώων μας διαθέτει λειτουργίες χρονισμού και ποσοτικοποίησης,

επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε εύκολα την ώρα του γεύματος του κατοικίδιου ζώου σας και να του παρέχετε γεύματα με επιστημονική μερίδα.

Διαχωρισμός υγρού και ξηρού: Το Auto Dispenser τροφής για γάτες υιοθετεί ένα σχέδιο διαχωρισμού υγρού και στεγνού,

διασφαλίζοντας ότι η τροφή του κατοικίδιου ζώου σας παραμένει στεγνή. Αυτός ο σχεδιασμός εμποδίζει την υγρασία να διακυβεύσει την ποιότητα των γευμάτων τους.

Αποσπώμενος σχεδιασμός: Ο τροφοδότης γάτας με χρονοδιακόπτη έχει σχεδιαστεί με αποσπώμενα εξαρτήματα, καθιστώντας τον απίστευτα εύκολο στον καθαρισμό.

Είναι επίσης βολικό για αποθήκευση και ταξίδια, επιτρέποντάς σας να το έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Αυτόματη τροφοδοσία: Η αυτόματη τροφοδοσία ζώων συντροφιάς λειτουργεί με αυτόματο μηχανισμό τροφοδοσίας, εξαλείφοντας την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση.

Λειτουργεί χωρίς σύνδεση, διασφαλίζοντας ότι τα κατοικίδια σας είναι ασφαλή από πιθανούς κινδύνους. Ανθεκτικό υλικό: Ο έξυπνος τροφοδότης γάτας μας είναι κατασκευασμένος από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικό στη φθορά και ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής για τις ανάγκες σίτισης του κατοικίδιου ζώου σας.

6 ΘΕΣΕΙΣ 90gr ΠΕΡΙΠΟΥ, ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΜΕ 24ΩΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΑΙΣΜΑΤΟΣ

  • ΜΕ ΗΧΟ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ

  • ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 3ΑΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Timed Feeder