Previous
Next

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΙΣΤΡΑ ΣΚΥΛΟΥ ΓΑΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 3,5k

Κωδικός: Timed Cat Feeder
55,00 €
με ΦΠΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτόματη τροφοδοσία κατοικίδιων προσαρμόζεται στην ποσότητα φαγητού σε κάθε γεύμα, έως και 4 γεύματα ημερησίως με 1-20 μερίδες στην ώρα τους. Όχι άλλες κλήσεις για αφύπνιση πριν από την αυγή ή ανησυχία όταν είστε υπερωρίες τη νύχτα!

【Ασφαλής Αποθήκευση Twist-Lock】 Αυτόματος τροφοδότης γάτας με καπάκι περιστρεφόμενου κλειδώματος για να διατηρείται η ξηρή τροφή τραγανή, γευστική, να αποφεύγεται η διαρροή τροφής όταν χτυπιέται ο τροφοδότης. Το ορατό παράθυρο σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον πλεόνασμα κόκκων και να προσθέτετε κόκκους ανά πάσα στιγμή.

【Το κατοικίδιο παίρνει πάντα τροφή】Διανομέας τροφής για σκύλους για γάτες, αυτόματο Χρησιμοποιήστε τον προσαρμογέα συνεχούς ρεύματος 5V, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, τροφοδοτήστε τον αυτόματο τροφοδότη γάτας με 3 αλκαλικές μπαταρίες τύπου D (δεν περιλαμβάνονται) για να διασφαλίσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας παίρνει τροφή με συνέπεια.

【Λειτουργία μνήμης】Εξοπλισμένο με μνήμη ρύθμισης για την αποφυγή ξαφνικής διακοπής ρεύματος. Αυτόματος διανομέας φαγητού με λειτουργία μνήμης, ώστε να μην χρειάζεται να επαναφέρετε το πρόγραμμα τροφοδοσίας σε περίπτωση απώλειας ρεύματος. Μη χάνετε πλέον το χρόνο σας.

【Εξατομικευμένες ηχογραφήσεις της δεκαετίας του 10】Η αυτόματη τροφοδοσία κατοικίδιων εκπαιδεύει το κατοικίδιο ζώο σας με ηχογράφηση της φωνής σας στα 10. που μπορεί να σας βοηθήσει να καλέσετε το κατοικίδιο ζώο σας για να έρθει και να απολαύσει την ώρα του γεύματός του, ενώ θα ενισχύσει τον δεσμό με το κατοικίδιο ζώο σας με το να το ταΐζετε τακτικά. Νιώστε ασφαλείς και καλά φροντισμένοι για τα κατοικίδια ζώα.

【Pet Custo Mized Healthy Die 】Κατάλληλο μόνο για ξηρά τροφή, ο τροφοδότης 3,5 λίτρων μπορεί να χωρέσει 1200 γραμμάρια τροφής για γάτες και σκύλους και το μέγεθος των σωματιδίων τροφής είναι μεταξύ 2-8 mm. Το μέγιστο είναι 20 μερίδες την ημέρα. Περίπου 5 γραμμάρια ανά μερίδα (0,18 ουγκιές) Κάθε μερίδα τροφής για γάτες ζυγίζει περίπου 5 γραμμάρια τροφής και χωρίζει 20 φορές. Συνολικά 2 κιλά-8 κιλά ενήλικες γάτες, 100 γραμμάρια την ημέρα.

Αυτή η τροφοδοσία είναι κατάλληλη για μικρά και μεσαία κατοικίδια. ένας καλός βοηθός για τη φροντίδα των γατών και των σκύλων.

Η έκδοση WIFI ελέγχεται από μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Διπλή τροφοδοσία: Διασύνδεση USB2.0 τροφοδοτικού προσαρμογέα DC 5V/1A. 3 μπαταρίες AA (οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία παράδοσης), δίνεται προτεραιότητα στο τροφοδοτικό του μετασχηματιστή.

Timed Cat Feeder