Previous
Next

ΔΙΠΛΟ ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΟΡΗΤΟ

Κωδικός: PET MULTIFUNKTION BOTTLE
15,50 €
με ΦΠΑ

διαθεσιμο σε κιτρινο χρωμα

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού νερού σκύλου συνδυάζει ένα φλιτζάνι και ένα μπουκάλι, δεν θα διαρρεύσει όταν περιστρέφεται 360 μοίρες.

Έχει χωρητικότητα νερού 500ML και δεξαμενή πόσιμου σχήματος Ο, καθιστώντας ευκολότερο για τα κατοικίδια να πίνουν νερό.

Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κατοικίδιων ζώων για χρήση σε εξωτερικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μπουκάλι νερό σκύλου είναι εξοπλισμένο με κουμπί αποστράγγισης. Πατήστε το κουμπί και το νερό θα ρέει έξω.

Ο ενσωματωμένος δακτύλιος στεγανοποίησης σιλικόνης εξασφαλίζει διπλές αδιάβροχες και στεγανές λειτουργίες. Εάν κρατάτε πατημένο το κουμπί και κρατάτε το κύπελλο σε όρθια θέση, μπορείτε να αφήσετε το νερό να ρέει πίσω στο κύπελλο.

Το μπουκάλι νερό κατοικίδιων ζώων είναι κατασκευασμένο από υλικό ποιότητας τροφίμων. Μια ποικιλία λειτουργιών είναι ενσωματωμένη, όπως μπουκάλι νερό, φτυάρι σκαμνί, σακούλα σκουπιδιών για κατοικίδια ζώα.

Κάθε συστατικό μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα. Μικρό μέγεθος, εύκολο στη μεταφορά και καθαρισμό. Είναι εξοπλισμένο με περιττωματικό φτυάρι, το οποίο μπορεί να αγκιστρωθεί στο κύπελλο όταν δεν χρησιμοποιείται.

Απλώς βγάλτε το από το κύπελλο και βάλτε το σε μια ασφαλή και υγιεινή σακούλα σκουπιδιών που δεν θα μολύνει το περιβάλλον.

Υπάρχουν μερικές φορητές σακούλες απορριμμάτων στο τέλος του κυπέλλου, οι οποίες μπορούν να τραβηχτούν εύκολα και γρήγορα όταν είναι απαραίτητο.

PET MULTIFUNKTION BOTTLE