Previous
Next

ΒΟΥΡΤΣΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΗ ΓΑΤΑΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΚΙΛΑ

Κωδικός: DE SHEDDING TOOL
5,90 €
με ΦΠΑ

FURminator Short Hair DeShedding Tool for Small Cats

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

XTENA 4.5cm κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πολύ αιχμηρές άκρες.

Η σχεδίαση των δοντιών είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αφαιρεί αποτελεσματικά το «νεκρό» τρίχωμα αφήνοντας τη γούνα του κατοικιδίου λαμπερή, καθαρή και απαλή στην υφή. Κατάλληλο για τρίχωμα μεγαλύτερο των 5 εκατ. Χαρακτηριστικό του μηχανισμού είναι το «FURejector». Αποτελείται από ένα μπουτόν στο πίσω μέρος της βούρτσας η οποία με το πάτημά του απομακρύνει το τρίχωμα από το κυρίως στέλεχος του προϊόντος, απαλλάσσοντάς σας από την υποχρέωση της διαρκούς αφαίρεσης τους με το χέρι. Πατάτε το κουμπί και το τρίχωμα «εξαφανίζεται» από τη βούρτσα. Έτσι απλά.

βελτιώνει την υγεία και την υγιεινή των κατοικίδιων ζώων - οπότε καλλωπίστε το πολύτιμο γατάκι σας με το FURminator deShedding Edge Cat Brush και κάντε το μια εύκολη, αβίαστη εμπειρία αντί για μια δουλειά. Όταν διατηρείτε μια τακτική ρουτίνα περιποίησης, οι γάτες θα φαίνονται καλύτερα, θα μυρίζουν πιο φρέσκα και θα έχουν ένα πιο υγιές παλτό. Αυτή η άκρη από ανοξείδωτο ατσάλι φτάνει μέσω του κορυφαίου επιχρίσματος για να αφαιρέσετε με ασφάλεια και εύκολα τα χαλαρά μαλλιά και το υπόστρωμα χωρίς να καταστρέψετε το τελικό στρώμα ή να κόψετε το δέρμα όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. Η εργονομική λαβή σας παρέχει άνεση, ενώ η καμπύλη άκρη προσαρμόζεται στη φυσική κατασκευή και το σχήμα του κατοικίδιου ζώου σας για την άνεσή τους. Το καλύτερο απ 'όλα, μειώνει τα χαλαρά μαλλιά από το ξέσπασμα έως και 90% με τακτική χρήση. Μετατρέψτε μια ταλαιπωρία σε μια συνηθισμένη περίοδο σύνδεσης, χάρη στο FURminator.
Βασικά οφέλη

Σχεδιασμένο ειδικά για γάτες, ώστε να μπορείτε να καλλωπίζετε το γατάκι σας με ευκολία.
Το άκρο από ανοξείδωτο χάλυβα deShedding φτάνει βαθιά κάτω από το κοντό επίχρισμα της γάτας σας για να αφαιρέσετε απαλά το υπόστρωμα και τα χαλαρά μαλλιά.
Μειώνει αποτελεσματικά τις μπάλες μαλλιών, διατηρώντας τη γάτα σας πιο υγιή και πιο ευτυχισμένη, εγγυημένη μείωση της απόρριψης καλύτερα από οποιαδήποτε βούρτσα, τσουγκράνα ή χτένα.
Η εργονομική λαβή ταιριάζει όμορφα στο χέρι σας, ενώ η καμπύλη άκρη προσαρμόζεται στο σχήμα της γάτας σας, οπότε η περιποίηση είναι άνετη.
Πατενταρισμένες τεχνολογίες, σχεδιασμένες από έναν groomer για επαγγελματικά αποτελέσματα.

DE SHEDDING TOOL