Previous
Next

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΓΑΤΑΣ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ LED

Κωδικός: rotate windmill
7,44 €
με ΦΠΑ

φως LED (μπορείτε να βγάλτε τον λαμπτήρα και να τοποθετήσετε μια μπάλα catnip ή ένα κουδούνι)

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

2 σε 1 Cat Groomer: Όχι μόνο μια βούρτσα περιποίησης γάτας, αλλά και ένα περιστρεφόμενο παιχνίδι γάτας ανεμόμυλων. Άλλα παιχνίδια μπορούν να τοποθετηθούν στον ανεμόμυλο, όπως catnip cat (περιλαμβάνεται το πακέτο), όταν ο ανεμόμυλος κινείται απαλά, θα περιστραφεί, κάνοντας τις γάτες να λατρεύουν να μην απελευθερώνουν τα νύχια τους, και υπάρχει μια συσκευή τρίψιμο μαλλιών και προσώπου στη μέση.
♥ Μειώστε το άγχος της γάτας: Η γάτα γυρίζει τους ανεμόμυλους μπορεί να μειώσει το άγχος της γάτας, παρακολουθήστε το γατάκι σας να παίζει μακριά για ώρες, γυρίστε το παιχνίδι της γάτας με τον ανεμόμυλο δίνει στη γάτα σας όλη τη διασκέδαση χωρίς γάτα, σας βοηθά να διατηρείτε τη γάτα σας ευκίνητη και να διατηρείτε τη γάτα σας υγιή και εστιασμένη .
♥ Ισχυρό βεντούζα στο κάτω μέρος: Το ισχυρό βεντούζα χρησιμοποιείται στο κάτω μέρος του αστείου παιχνιδιού γάτας, η κάτω κόλλα συντίθεται τελικά με 8 διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να απορροφηθούν στο πάτωμα, τις πόρτες και τα παράθυρα και κάτω από το τραπέζι . οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια όπως πλακάκι, γυαλί, παράθυρο, μπανιέρες, καθρέφτες, ή το μέρος όπου εμφανίζεται συχνά η γάτα σας.
♥ Υψηλής ποιότητας Meterial: Αυτό το παιχνίδι γάτας με πικάπ είναι κατασκευασμένο από TPR και υπολογιστή που είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς ρύπανση, αντιοξειδωτικό, έχει καλή ελαστικότητα και δεν βλάπτει τις γάτες.

rotate windmill