Previous
Next

Milteforan Oral Solution

Reference: Milteforan
€117.80
Tax included
Out-of-Stock

λεϊσμανίασης στους σκύλους

Σύνθεση : Κάθε ml περιέχει 20 mg Μιλτεφοσίνης

Ενδείξεις : Έλεγχος της λεϊσμανίασης του σκύλου. Εμφανής υποχώρηση των κλινικών συμπτωμάτων της ασθένειας με την έναρξη της θεραπείας και σημαντική μείωση αυτών 2 εβδομάδες μετά. Τα συμπτώματα συνεχίζουν να υποχωρούν για τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά τη λήξη της θεραπείας.

Δοσολογία και τρόπος χορήγησης : Το προϊόν πρέπει να χορηγείται στη δόση των 2 mg/ kg σ.β., μία φορά την ημέρα για 28 ημέρες από το στόμα. Να αναμιγνύεται στο φαγητό ή μέρος αυτού (η δόση αυτή αντιστοιχεί σε 1 ml πόσιμου διαλύματος ανά 10 kg σ.β. ημερησίως). Επειδή το παράσιτο εντοπίζεται σε εσωτερικούς ιστούς (μυελός οστών, λεμφαδένες, σπλήνας, ήπαρ), είναι πολύ σημαντικό να τηρείται σχολαστικά η διάρκεια θεραπείας (28 ημέρες) για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Το σ.β. του σκύλου πρέπει να υπολογίζεται ακριβώς πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Συσκευασία : Άθραυστα φιαλίδια από polyethylene terephtalate των 30 ml και 60 ml ερμητικά κλειστά με λαστιχένιο πώμα και σφραγισμένα με αλουμινένιο καπάκι. Χάρτινο κουτί του ενός φιαλιδίου συνοδευόμενο από φαρμακευτικό μηχανισμό, 1 δοσομετρική συσκευή και 1 ζευγάρι προστατευτικά γάντια.

Milteforan