Previous
Next

ΚΑΛΑΘΙ ΥΠΝΟΥ ΓΟΥΝΙΝΟ FLUFFY ΣΚΥΛΟΥ ΓΑΤΑΣ ΦΟΥΞ

Κωδικός: DOG BED FUXIA
9,92 €
με ΦΠΑ

ΦΟΥΞ γουνινο κρεβάτι για κατοικίδια

ΜΕΓΕΘΟΣ: SMALL
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

Γουνινο κρεβατι ιδανικό για κάθε σκύλο & ΓΑΤΑ, ανεξάρτητα από τη φυλή, ή απλώς ως ένα φοβερό μαλακό όλος-γύρω από τον ύπνο!

Κατασκευασμένα από μαλακή πλαστική γούνα και εξαιρετικό νάιλον, τα κρεβάτια μας προσφέρουν ανώτερη άνεση ενώ ενεργούν ως η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των ατυχημάτων.

Τα κατοικίδια ζώα αισθάνονται περιτριγυρισμένα από την αγάπη και τη ζεστασιά, επιτρέποντάς τους να αισθάνονται την αίσθηση του πραγματικά αληθινού ύπνου. Η ενισχυμένη άκρη λειτουργεί και ως προσκέφαλο προσφέροντας πρόσθετη ορθοπεδική στήριξη.

Εξαιρετική άνεση - Ιδανική για κατοικίδια ζώα που αγαπούν να στρέψουν! Το ανυψωμένο χείλος δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και παρέχει υποστήριξη κεφαλής και λαιμού, ενώ η εξαιρετικά μαλακή γέμιση προσφέρει ανακούφιση του πόνου και των μυών.

✅ υφασμα που πλένεται - Για περισσότερη ευκολία, κάθε κρεβάτι είναι ασφαλές στο πλυντήριο ρούχων και στο στεγνωτήριο (Πλυντήριο ρούχων, απαλός κύκλος, στεγνό, χαμηλή θερμότητα), ελαχιστοποιώντας τις οσμές κατοικίδιων ζώων και τα περιττά μαλλιά.

διαστασεις

small      φ40x10cm

medium  φ50x12cm

large       φ60x15cm

X-large    φ80x16cm

40εκ   0-2,5 κιλά
50εκ   2,5-5 κιλά
60εκ   5-9 κιλά
70εκ   10-16 κιλά
80εκ   17-24 κιλά
DOG BED FUXIA