Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΙΧΟΥΔΙΑΣ

11,00 € χ. Φ.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες

Το KONG Biscuit Ball ™ είναι ένα μοναδικό παιχνίδι για σκύλους διανομής με ένα κοίλο κέντρο και τέσσερις πύλες σε σχήμα οστού που είναι εξοπλισμένες για να κρατούν νόστιμα κομμάτια του αγαπημένου κουνουπιού ή της θεραπείας ενός σκύλου. Φτιαγμένο από το μοναδικό φυσικό ερυθρό καουτσούκ της KONG Classic, αυτό το ανθεκτικό, απρόβλεπτο παιχνίδι αναπήδησης είναι διασκεδαστικό να μασάτε, να κυνηγάτε και να φέρετε παρέχοντας μακρόχρονη διασκέδαση στο playtime. Θέλετε να επεκτείνετε το χρόνο αναπαραγωγής; Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πράγματα με το KONG Snacks ™ και λίγο KONG Easy Treat ™ για να προσθέσετε τη διασκέδαση.

Η Kong Biscuit Ball είναι μια λαστιχένια μπάλα με βαθούλωμα στο κέντρο και τέσσερις εγκοπές σε σχήμα κόκκαλου για να συγκρατούν διάφορες λιχουδιές για το σκύλο σας. Αυτό το ανθεκτικό παιχνίδι έχει όλη τη διασκέδαση μιας μπάλας ενώ παράλληλα κρατά απασχολημένο το σκύλο καθώς προσπαθεί να αποσπάσει τις λιχουδιές από μέσα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό καουτσούκ σε κόκκινο χρώμα. Ιδανική για παιχνίδι fetch.

  1. Small: Διάμετρος: 7εκ. Βάρος: 113γρ.
  2. Large: Διάμετρος: 10εκ. Βάρος: 326γρ.

Πατενταρισμένο ανθεκτικό παιχνίδι KONG Κόκκινο καουτσούκ που έχει τέσσερις οστέινες γεμάτες τρύπες για να παρατείνει το χρόνο αναπαραγωγής
Αυξήστε την πρόκληση γεμίζοντας την μπάλα σε πολλαπλές τοποθεσίες με το KONG Easy Treat ™ και το Snacks ™
Φτιαγμένο στις ΗΠΑ. Παγκόσμια υλικά.

20 προϊόντα στην ίδια κατηγορία