Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

FHN Sensible 33 2kg


ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΨΗ 2kg

14,70 € με Φ.Π.Α.

21,00 € με Φ.Π.Α.

-30%

Μειωμένη τιμή!

Άριστη πεπτικότητα για ακόμα περισσότερη ευεξία και ενίσχυση της υγείας της εντερικής χλωρίδας.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ευαίσθητη πέψη καθιστά δύσκολο το τάισμα της γάτας. Η Royal Canin Regular Sensible 33 έρχεται να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ο αποκλειστικός συνδυασμός θρεπτικών ουσιών ενισχύει και προάγει την πέψη, και επομένως και την ευημερία εκ των έσω.
Οι κροκέτες διαθέτουν διάφορα σχήματα και αρώματα, και έτσι εξασφαλίζουν μια πλούσια και ιδιαίτερα αποδεκτή γευστική εμπειρία, ακόμη και για επιλεκτικές γάτες.
Η Royal Canin Regular Sensible 33 μπορεί να προάγει μια μακρόχρονη πεπτική ασφάλεια και συνεπώς καλή δραστηριότητα του εντέρου.

 • Υψηλής ποιότητας, πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες ηλικίας 1-7 ετών
  • Για ευαίσθητη πέψη: οι πρωτεΐνες L.I.P. είναι εύπεπτες και μπορούν να προάγουν μια υγιή πέψη
  • Ασφάλεια του πεπτικού συστήματος: ο αποκλειστικός συνδυασμός θρεπτικών ουσιών μπορεί να διασφαλίσει μακροπρόθεσμα καλή πεπτικότητα
  • Υγιές ουροποιητικό σύστημα: μπορεί να ευνοηθεί χάρη στην ειδικά ισορροπημένη περιεκτικότητα σε μέταλλα
  • Ρύζι: μπορεί να διευκολύνει επιπλέον την πέψη

  Εγγύηση ποιότητας από την Royal Canin:
  Όλα τα προϊόντα Royal Canin περνούν από έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ποιότητας για τη διασφάλιση άριστης ποιότητας τροφής και για την κάλυψη των μεμονωμένων διατροφικών αναγκών και του τρόπου ζωής της γάτας σας. Αυτό σημαίνει ότι με την Royal Canin Sensible 33 μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας μια υψηλής ποιότητας και ισορροπημένη διατροφή.


   

  Μικτή διατροφή – ο έξυπνος συνδυασμός: η ανάμειξη υγρής και ξηράς τροφής συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά και των δύο ειδών τροφής. Η υγρή τροφή αρέσει πολύ στις γάτες, τους προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, και χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε υγρά ενισχύει την υγεία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος. Ένα φακελάκι των 100 g καλύπτει ήδη το μισό των καθημερινών αναγκών για υγρά! Η ξηρά τροφή ανταποκρίνεται στη φυσική συμπεριφορά των γατών, να τρώνε μικρές μερίδες τροφής κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Εκτός από τη φροντίδα των δοντιών και των ούλων, ένα ακόμα επιπλέον πλεονέκτημα της ξηράς τροφής είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, όπως για παράδειγμα πρωτεΐνες ή φυτικές ίνες. Πολυάριθμες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι ο συνδυασμός υγρής και ξηράς τροφής υποστηρίζει τόσο τη φύση, όσο και την υγεία των γατών!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ ΤΡΟΦΗΣ SENSITIVE
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1,1 - 4 Kg
ΗΛΙΚΙΑ ADULT

26 προϊόντα στην ίδια κατηγορία